Nätverk- och Systemtekniker

Aros IT-Partner har en tydlig väg framåt. Vi strävar efter att skapa ett företag där värderingar styr och där medarbetarna spelar en central roll i vår gemensamma utvecklingsresa, tillsammans med våra kunder och samarbetspartners.

Vilka vi är

Aros IT-Partner har en tydlig vision vilket betyder att vi som företag strävar efter delaktighet hos såväl våra medarbetare som hos våra kunder och samarbetspartners, för att vi tillsammans, ska ta vår utvecklingsresa framåt.

Vi söker Dig vars önskemål och ambition ligger i att arbeta på ett lokalt företag där ditt intresse för IT hamnar i centrum. Med ett driv och engagemang utöver det vanliga bidrar du till framgång för våra kunder och samarbetspartners men likaså för dig själv och dina kollegor på Aros IT-Partner.

För oss som företag är trivsel och välmående högt värderade punkter och vi söker dig med energi att bidra till det. Vidare erbjuder vi ett klimat där kompetensutveckling såväl som personlig utveckling anses vara en självklarhet och ges utrymme till.

På Aros IT-Partner värdesätter vi ett brinnande intresse, socialt engagemang och en vilja att dela med sig av sin kunskap till kollegor högt.

Vi söker

Vi välkomnar fler Nätverk- och systemtekniker som vill arbeta med drift, underhåll och utveckling av våra tjänster samt utveckla våra kunders IT-infrastruktur. I den rollen får du delta i problemlösning och IT-projekt.

Önskade kompetenser är Nätverk, Windows server, virtualisering, Azure, intune, backup och övervakning. Vi ser gärna att du är en person som tar stort ansvar för ditt arbete och är angelägen om att alltid göra ditt bästa. I gengäld kommer du att arbeta i ett team av tekniker som alla strävar mot samma mål.

Kunskaper och färdigheter

  • Du har teknisk kompetens om tjänster som Cloud, Modern Workplace, Infrastruktur, applikationstjänster, IT-säkerhet och informationssäkerhet.
  • Du är en problemlösare som självständigt eller i grupp kan arbeta dig fram till lösningar samt säkerställa framdrift och avslut i aktiviteter och projekt.
  • Du har en god förmåga att dokumentera.
  • Du har en god förmåga att visualisera, definiera och skapa lösningar samt kommunicera detta till icke teknisk personal.
  • Du är van att arbeta i processer och stödsystem.
  • Du är en lyhörd och nyfiken person.
  • Du är en strukturerad och noggrann person.
  • Du har en god förmåga att interagera med kunder, kollegor och leverantörer.

 

Som arbetsplats strävar vi efter en bred mångfald då vi tror på att olikheter gällande kön, bakgrund, etnicitet, religion och kompetens gör oss bättre. Vi uppmuntrar därför alla som anser sig kvalificerade att söka oavsett kön eller bakgrund.

Samtidigt som vi växer i lagom takt så formar vi det företag som vi vill jobba på – vi sätter trivsel, arbetsmiljö och välmående på jobbet högt på agendan. Välkommen till teamet på Aros IT-Partner!

 

Frågor om tjänsten besvaras gärna av Sanna Hellström på 070-4202273 eller via sanna.hellstrom@arositpartner.se

Välkommen med din ansökan!

No data was found

Information

Anställningsform
Nätverk- och Systemtekniker
Arbetstid
Heltid

Arbetsplats

På plats / Hybrid
No data was found

Information

Anställningsform
Nätverk- och Systemtekniker
Arbetstid
Heltid

Arbetsplats

På plats / Hybrid

Bonusar

No data was found