En Smidig IT-Transformation

Global Infrateknik AB

Om GITAB

GITAB, som specialiserar sig på tjänster inom fastighetsteknik och industriella processer, erbjuder en bred skala av tjänster som inkluderar optofiber, VVS, el, ventilation, kyla/värme samt styr- och reglerteknik. Deras primära mål är att underlätta för sina kunder genom att hantera de tekniska aspekterna och befria dem från dessa bekymmer, vilket möjliggör fullständig fokusering på kärnverksamheten – produktion. GITAB har ansvaret för att säkerställa smidig funktion av olika tekniska aspekter.

Aros IT-Partner står starkt vid GITAB:s sida för att stödja deras arbete och säkerställa att deras verksamhet flyter så problemfritt som möjligt.

GITAB är närvarande på fem olika platser: Västerås, Fagersta, Ludvika, Örebro och Köping. Deras tjänster sträcker sig över hela Mälardalen, med huvudsakligt fokus på projektgenomförande, akutservice och kontinuerligt underhåll. Med en modern approach och djup erfarenhet agerar GITAB som en filtrerande enhet, säkerställande att fastighetsteknik och produktion alltid är i toppform i deras kunders anläggningar.

Utmaning

GITAB, en betydande aktör inom fastighetsteknik och industriella processer, stod inför utmaningen att hitta en lokal samarbetspartner som kunde stödja och driva deras IT-utveckling framåt med hög servicenivå.

Lösning

Valet av Aros IT-Partner blev ett strategiskt steg för att möta denna utmaning. Aros IT-Partner guidade GITAB genom en smidig migration av deras IT-infrastruktur från den tidigare leverantören till det moderna datacentret. Denna övergång genomfördes utan några avbrott på något av GITAB:s kontor i Västerås, Ludvika, Fagersta, och Örebro. Utöver detta genomförde Aros IT-Partner en grundlig granskning av GITAB:s licenser för att skräddarsy dem efter deras specifika behov. För närvarande samarbetar de på ett projekt för att ytterligare stärka säkerhetsnivån.

Dan Svensson, VD för GITAB, betonade vikten av personlig kontakt och snabba lösningar vid eventuella problem. Han identifierade “Vi bryr oss” som den primära värderingen från Aros IT-Partner som de identifierar sig starkast med. Han underströk att Aros IT-Partner visar omsorg om dem som kunder genom att aktivt hjälpa till med att utveckla deras IT-kunskaper. Vidare ansåg Dan att lokal närvaro och sunda värderingar var avgörande, och att Aros IT-Partner agerar som en partner som ser helheten i GITAB och ger konstruktiva förslag på förbättringar.

Slutligen

Stolta över att välkomna GITAB till resan mot fyra gånger större, tackar Aros IT-Partner ödmjukast för det förtroende GITAB har visat dem. Detta partnerskap strävar inte bara efter en effektiv IT-transformationsprocess utan poängterar även värderingar, personligt engagemang och hållbara partnerskap för att skapa en framgångsrik IT-miljö för GITAB.

I denna artikel

Relaterade case

Kom igång idag

Med vår djupa expertis och passion för teknik, arbetar vi sida vid sida med dig för att identifiera möjligheter, lösa utmaningar och maximera din organisations potential. Kontakta oss idag för en bättre digital framtid.