Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

Det finns i dagsläget ingen funktion för besökare att ange kommentarer på webbplatsen.

Media

Det finns i dagsläget ingen funktion för att besökare kan ladda upp media.

Kontaktformulär

Webbplatsen har ett kontaktformulär där besökarna kan komma i kontakt med webbplatsens ägare. De uppgifter som skickas med formuläret används bara för att kommunicera med dig. Personuppgifter (som t. ex. namn och epostadress) kommer inte att säljas vidare till tredje part för marknadsföringsändamål.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vilka vi delar dina data med

Personuppgifter delas inte med någon tredjepart.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Personuppgifter skickas inte till tredje part. Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Din kontaktinformation

KONTAKTINFORMATIONVid integritetsfrågor kan man kontakta sajtägaren direkt på info@arositpartner.se

KontaktInformation

Telefonummer

021-152550

Mail

info@arositpartner.se

Adress

Järnmalmsgatan 4
721 32 Västerås