Bli del av ett växande företag

Dyk in i vår värld av innovation och tekniska utmaningar, där du ges möjlighet att växa genom meningsfulla uppdrag inom ett team som ser potentialen i varje individ. Utforska de spännande karriärmöjligheterna som väntar och bli en viktig del av vår gemensamma framtid.

Lediga Tjänster

I takt med att vi fortsätter att expandera och fördjupa vår expertis inom IT-sektorn, söker vi ständigt efter talangfulla individer som delar vår passion för IT och kundcentrerad service.

“knyta goda relationer till våra kunder”

För mig är det bästa med att arbeta här att gemensamt med våra kunder arbeta för att ta dem framåt mot stabilare och säkrare miljöer men speciellt att knyta goda relationer till våra kunder, det är något som verkligen motiverar mig.

Fördelar att jobba hos Oss

Kompetensutveckling:

Hos Aros-IT Partner förstår vi vikten av ständig lärande. Här erbjuds regelbundna fortbildningar och kurser för att se till att du alltid är uppdaterad med den senaste tekniken och branschtrender.

Trivsel och omtanke:

Trivsel är viktigt för oss. Vi erbjuder en arbetsplats där varje anställds bidrag värdesätts och uppmuntras, och där man alltid har kollegor att luta sig mot när det behövs.

Flexibelt arbete:

Vi förstår att livet består av mer än bara arbete. Därför erbjuder vi en flexibel arbetsplats som hjälper dig att balansera arbete och fritid på bästa möjliga sätt.

Förmåner:

Utöver konkurrenskraftig lön, erbjuder vi även ett attraktivt paket av förmåner som reflekterar vårt engagemang i våra anställdas välbefinnande.

Gemenskap och Teamkänsla:

På Aros-IT Partner är vi mer än bara kollegor – vi är ett team. Regelbundna teambuildingaktiviteter, firanden och sammankomster ser till att vi behåller en stark gemenskapskänsla.

Ledningsgruppen

Mikael Ebefors
Projekt- och verksamhetsansvarig
Per Törnqvist
Kundansvarig
Andreas Hansson
tf Leveransansvarig

Var Steget Före – Skicka in en Spontanansökan!

Är du någon vi söker? Exceptionella talanger behövs alltid, så skicka in en spontantansökan så hör vi av oss.

Ansökningsformulär