Aros it-partner

En lokal IT-partner med fokus på mindre och medelstora kunder i mellansverige. Vi har funnits sedan 2004 och våra medarbetare har sammanlagt över 357 års erfarenhet av IT och informationshantering.

Vår historia

Sedan 2004 har Aros IT-partner stått som en pålitlig IT-partner för mindre och medelstora företag i hjärtat av Mellansverige. Vår dedikation till att vara våra kunders informationspartner har varit grunden för vår framgång. Vi tror på att hjälpa våra kunder att uppnå effektivare affärer genom att ge dem tillgång till rätt information och se till att deras IT-miljö bara fungerar.

Vårt team av erfarna medarbetare har tillsammans över 357 års samlad erfarenhet inom informationshantering och IT, och vi använder denna kunskap för att skräddarsy lösningar som passar era unika behov.

Aros IT-partner har en förankring i Mellansverige och har utvecklats tillsammans med våra kunder. Vi tror att er framgång är vår framgång, och vi är stolta över att ha förmånen att stötta er i er resa. Oavsett om vi hjälper er med IT-rådgivning, säkerhetslösningar eller informationshantering, så är vi alltid redo att vara er IT-partner för att ge er den support ni förtjänar.

För Aros IT-partner är varje dag en möjlighet att fortsätta stötta er i att nå era mål och driva er verksamhet framåt. Vi är er lokala IT-partner för framgång, och vi ser fram emot att vara en del av er fortsatta utveckling.

Vår vision

Att hjälpa företag till effektivare affärer med tillgång till rätt information.

Våra värderingar

KontaktInformation

Västerås

Uppsala

Saker vi är solta över

Fantastiska kunder
Lokala hjälpen
Underbara kollegor
Microsoft solution partner
DI gasell

Kundnytta

Vi agerar alltid utifrån vad som är den bästa lösningen för kunden, sett ur kundens perspektiv.

Agera Nu

Agera nu, vänta inte tills imorgon för då kan det vara för sent.

Vi bryr oss

Vi agerar med hjärta, vi bryr oss om våra kunder, kollegor och partners.

SAKER VI ÄR SOLTA ÖVER

Fantastiska kunder
Lokala hjälpen
Underbara kollegor
Microsoft solutions partner
DI Gasell

Kontaktpersoner

Mikael Ebefors
Projekt- och verksamhetsansvarig
Per Törnqvist
Kundansvarig
Jonas Wigström
Kundansvarig
Andreas Hansson
tf Leveransansvarig

Tillsammans bygger vi framtidens it-lösningar